Opis forum
ale jaka praca???? ty zbyniu to masz czas na nuke a mi jakos jest sie ciezko zorganizowac.....niewiem jak wszystko pogodzic....szkoła praca kobieta i cała reszta!!!
jak ty to robisz mistrzu???hehe
nikt nie powiedzial ze bedzie latwo na studniach zwlaszcza na tym kierunku co sobie obralismy. Ale jakos musimy dac rade... ale powiem wam szczerze ze bedzie ciezko bo ta mata jest przejebana a bez niej ani rusz:(
no dobrze kebabek mowi.. bez maty nie ma co..... ale jak ja zdać to ja nie wiem.... moze michael scofild wie ??? co???
nie no bez jaj ale szczerze powiedzcie jak wam idzie ta mata????bo ja tego nie widze wcale
djarek18 napisał:
ale jaka praca???? ty zbyniu to masz czas na nuke a mi jakos jest sie ciezko zorganizowac.....niewiem jak wszystko pogodzic....szkoła praca kobieta i cała reszta!!!
jak ty to robisz mistrzu???hehe
djarek18 mam dokładnie tyle czasu co ty, dokładnie 24h/dobę, obiecuję sobie jak przyjdę z roboty to dziennie 2h się pouczę ( z czego 1h matę) a jak przychodzi co do czego to wiesz jak jest.... jedno jest pewne nie ma lekko, musimy polubić matę bo inaczej wypad z baru